Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Alumnes de l’Institut Sant Quirze guanyen el Premi Montserrat Miró i Marimon

Els joves santquirzencs rebran una beca de matrícula d’estudis per valor de 700€


Alumnes de l’Institut Sant Quirze guanyen el Premi Montserrat Miró i Marimon

Els alumnes de l’Institut Sant Quirze Pau Balat, Javier Piñeiro, Víctor Vila, sota la tutoria del professor Albert Saurina, han sigut guardonats amb el  Premi Montserrat Miró i Marimon gràcies a un treball sobre el disseny i construcció d’un submarí ràdio-controlat. Aquest premi de caràcter anual és convocat de manera conjunta per la Fundació Bosch i Cardellach, l'Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 1 (Sabadell), amb l'objectiu de reconèixer l'esforç fet per l'alumnat i el professorat i en l'elaboració de treballs de recerca i projectar-los a la societat més propera.

Està obert a la participació de l'alumnat de 2n curs de batxillerat que prèviament ha estat seleccionat pels respectius centres de secundària de Sabadell i Sant Quirze del Vallès. L'àmbit dels treballs és multidisciplinar: ciències socials, llengües, àrea artística, educació física, ciències experimentals, medi ambient, tecnologia i matemàtiques.

Els guardons s’han lliurat aquesta setmana a l’Auditori de la Fundació Bosch i Cardellah. Els joves santquirzencs,  que van rebre el premi de mans de l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, han aconseguit una beca de matrícula d’estudis per valor de 700€, aportats per la Fundació. En aquesta edició s’han presentat 32 treballs d’alumnes de segon de batxillerat procedents de 17 centres educatius de Sabadell i Sant Quirze.