Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

S'inicia el programa "Fes Estiu al Canya Jove"

Es tracta d'un conjunt d'activitats adreçades a omplir el temps de lleure estival del jovent local


S'inicia el programa "Fes Estiu al Canya Jove"

Ja ha començat el programa “Fes Estiu al Canya Jove”, un conjunt d'activitats organitzades pel Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze adreçades a omplir el temps de lleure estival del jovent local. Una de les propostes destacades és el taller per aprendre a cuinar tapes que se celebra aquest dijous 27 de juny a l’Espai Canya Jove a partir de les 17:30 hores. Lluís Landry ensenyarà als i les assistents a fer tapes senzilles i gustoses, que podran preparar per a un sopar o dinar amb els amics o la família.

Altres tallers que es podran fer durant aquests dies són el de tintatge de samarretes (2 de juliol, 17:30 hores), de bijuteria creativa (8 i 9 de juliol, 17:30 hores), de grafitti mural (10 i 11 de juliol, 17:30 hores) i un per aprendre a fer servir el programa informàtic de muntatge fotogràfic “movie-maker” (10 i 11 de juliol, 11:00 hores).

Enguany també se celebrarà un cicle de cinema de terror. Els dies 28 de juny i 5 de juliol, a les 18:00 hores, els i les assistents gaudiran de pel·lícues d’aquest gènere proposades i triades per ells mateixos per veure-les tots plegats gaudint de bona companyia i crispetes. El dia 5 de juliol se celebrarà una de les activitats més populars del “Fes Estiu al Canya Jove”, la nit de cinema a la piscina. A partir de les 21:45 hores, a la piscina municipal, els i les joves que s’hi acostin gaudiran des de l’aigua o des de la tovallola de la pel·lícula “Men in Black 3”, protagonitzada per Will Smith i Tommy Lee Jones.

Altres activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquests dies són les partides de tennis taula que organitzaran els membres del Club de Tennis Taula de Sant Quirze els dies 3 i 4 de juliol a l’Espai Canya Jove a partir de les 17:30 hores i el Curs bàsic de Primers Auxilis, que durà a terme l’entitat Creu Roja Sabadell els dies 2 i 3 de juliol, de 10:00 a 14:00 hores, al mateix Espai.

El Servei de Joventut Canya jove acabarà aquest any el programa “Fes Estiu” el dia 12 de juliol amb una festa on hi haurà karaoke i un refrigeri per a tothom. Serà a partir  les 18 hores a l'Espai Canya Jove. I, el mateix dia al vespre, la Coordinadora de Barraques organitza el IV Concurs de Grups Locals de Sant Quirze als exteriors del Centre Cívic Can Feliu.

Per a més informació sobre les diferents activitats, podeu adreçar-vos a Espai Canya Jove; 93.722.74.44; www.canyajove.cat ; espaicanyajove@santquirzevalles.cat; www.facebook.com/canyajove.santquirzevalles.