Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Inaugurat el nou magatzem de BRICOMART a Sant Quirze

El magatzem va obrir les seves portes al públic ahir dimecres 26 de juny en el seu horari habitual, de 7.30h del matí a les 21.00h


Inaugurat el nou magatzem de BRICOMART a Sant Quirze

Aquest passat dimarts 25 de juny es va inaugurar el nou magatzem de BRICOMART a Sant Quirze del Vallès, que compta amb 4.000 m2 coberts i 1.600 m2  d'exteriors, amb una inversió realitzada per la companyia de 3,5 milions d'euros. L'acte d'inauguració va reunir les 96 persones contractades que formen part de l’equip de BRICOMART i als seus familiars i amics, directius de la Companyia, els membres del Comitè de Direcció del Magatzem, a més de proveïdors i col·laboradors locals. En representació de les autoritats van assistir a l’esdeveniment l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, acompanyada de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament.

L'Alcaldessa Montserrat Mundi va agrair a Bricomart en el seu discurs "la confiança i l’estreta col·laboració que han tingut amb l’Ajuntament de Sant Quirze, en especial la confiança que han dipositat en el Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra".  L'Alcaldessa també va destacar que "Sant Quirze del Vallès compta amb moltes indústries i empreses, i el nostre repte és transformar els polígons industrials en parcs empresarials, objectiu pel que treballarem conjuntament amb la Generalitat".

D’altra banda, Daniel Bullido, Director General de Bricomart, va explicar que "en aquests difícils moments és quan cobra més importància l’aposta de Bricomart per una expansió a tota Espanya i en especial a Catalunya i agraïm especialment a l’Ajuntament i a la Generalitat el seu suport i el treball conjunt, el qual el principal objectiu sempre ha sigut fomentar la creació de treball en tota la zona del Vallès Occidental”. Emilio Martín, Director del magatzem, dirigint-se al seu equip, va declarar que "el magatzem BRICOMART de Sant Quirze és finalment una realitat. A partir de demà (referint-se a dimecres), 26 de juny, obrirà les seves portes amb el repte de ser el magatzem referent en la venda de productes per a la construcció i la reforma del Vallès Occidental. El tracte professional i personalitzat als nostres clients han de ser els elements diferenciadors que facin del nostre magatzem un referent al Vallès garantint sempre els preus més baixos de la zona, la major disponibilitat d’estoc i una màxima rapidesa en les compres".

El magatzem va obrir les seves portes al públic ahir dimecres 26 de juny en el seu horari habitual, de 7.30h del matí a les 21.00h. BRICOMART, amb aquest nou espai a Sant Quirze, arriba a Catalunya, on tenen pensat invertir més de 100 milions d’euros en 7 nous magatzems i crear més de 700 llocs de treball en els propers anys.