Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Concert al Casal d’Avis per recollir aliments

La iniciativa forma part de la campanya “La Fam no fa Vacances”


Concert al Casal d’Avis per recollir aliments

La campanya de recollida d’aliments “La Fam no fa Vacances” està tenint una molt bona acollida per part dels santquirzencs i les santquirzenques. El passat dilluns 24 de juny, la Societat Coral Il·lustració Artística va oferir un concert a l’església nova (20:30 hores) en què, per poder-hi accedir, s’havien d’aportar aliments de llarga durada. La iniciativa va ser un èxit ja que es van recollir 200 quilos d’aliments.

Aquesta campanya continua amb la celebració de diversos actes. Aquest diumenge, dia 30 de juny, la sala d’actes del Casal d’Avis acollirà “Pirates a la vista”, una cantata infantil de l’Orfeó de Sabadell en què també, per poder-hi accedir, caldrà aportar aliments bàsics com llet, xocolata, menjar infantil, crema de cacau, Cacau en pols, oli o espaguetis. L’acte començarà a les 18:00 hores. Tots els aliments recollits aniran destinats al Banc d’aliments municipal de Sant Quirze del Vallès.

Recordem, a més a més, que durant aquest mes de juny, la Biblioteca Municipal està recollint aliments. I, durant tot l’any, també recullen aliments la botiga Nutratek (rambla de Lluís Companys, 14-A) i Cáritas Sant Quirze, en unes caixes ubicades a l’església. Més informació a: http://www.lafamnofavacances.com/