Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

L’Ajuntament agraeix la participació dels restauradors a la Mostra Gastronòmica en el marc d’una recepció oficial

L'acte va tenir lloc dilluns a l'Alcaldia


L’Ajuntament agraeix la participació dels restauradors a la Mostra Gastronòmica en el marc d’una recepció oficial

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha agraït a tots els participants a la Mostra Gastronòmica la seva implicació. Unes setmanes després de l’exitosa edició, que va comptar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, la regidora de Comerç, Míriam Casaramona i els regidors Sílvia Peralta, Jaume Cols, Elisabeth Oliveras i Marta Baldrich, dels diferents grups municipals, van rebre dilluns a l’Alcaldia els restauradors, tot lliurant-los un diploma i el vídeo de l’activitat. L’acte va servir per posar sobre la taula el bon funcionament de la Mostra i encoratjar els assistents a continuar treballant per una nova edició. De fet, tal i com va manifestar l’Alcaldessa “es tracta de continuar aconseguint èxits amb la Mostra, doncs ha esdevingut ja un acte consolidat i de referència al municipi; una oportunitat alhora per donar-vos a conèixer i també els vostres productes”.

En la mateixa línia, la regidora Míriam Casaramona va insistir en la importància de la tasca desenvolupada pels participants i en la feina ben feta “doncs amb la vostra empenta i il·lusió aconseguiu una Mostra de referència i la veritat és que m’enorgulleix comptar amb una restauració com la que tenim i que esperem que continuï creixent any rere any”.

Recordem que la tretzena edició de la Mostra va comptar també amb una sessió de Tastem a Can Barra, on els i les assistents van poder degustar vins, caves, escumosos i destil·lats, amb una tapa de degustació per acompanyar. A més, l’Associació de Comerciants, juntament amb la Regidoria de Cooperació i els comerços, van dur a terme un Tast de Cafè Sant Quirze, una iniciativa pionera que van organitzar juntament amb els comerços que realitzen la venda de cafè als seus establiments.