Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Sant Quirze es mulla per l’esclerosi múltiple el proper 14 de juliol

El Complex Esportiu Can Casablanques participa en la iniciativa


 Sant Quirze es mulla per l’esclerosi múltiple el proper 14 de juliol
El proper 14 de juliol Sant Quirze del Vallès es “mullarà” per l’esclerosi múltiple. El municipi d’adhereix a la iniciativa “Mulla’t” que té com a objectiu recaptar fons per a aquesta malaltia i que se celebra a tota Catalunya.
A Sant Quirze, el donatiu es farà mitjançant la recaptació de les entrades a la piscina municipal. A més, hi haurà venda de material a la recepció per tal de recollir fons per a la lluita contra aquesta malaltia.
Des del 1994 cada any es convida a tota la societat a mullar-se en el sentit literial de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col•laborar en la lluita contra aquesta malaltia.
A Catalunya, el “Mulla’t” s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.
Milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les més de 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya.
Aquesta malaltia es diagnostica cada vegada a persones més joves, entre els 20 i els 40 anys, i entre els objectius s’estableix millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de nuerorehabilitació i d’inserció laboral a través dels hospitals de dia que la FEM gestiona a Barcelona, Lleida i Reus i de l’atenció domiciliària a Girona i el Centre Especial de Treball.
Trobareu més informació de la campanya a www.mullat.fem.es
Per a qualsevol dubte: Fundació Esclerosi Múltiple: 93.228.96.99.