Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Descarrega't el programa de la Festa Major 2010

El programa d'enguany ja està disponible en format "PDF" per ser consultat i als equipaments municipals per ser recollit


Descarrega't el programa de la Festa Major 2010

Ja està disponible el programa de la Festa Major 2010 de Sant Quirze del Vallès. El proper dijous 2 de setembre la Festa arriba al municipi amb tota una sèrie de propostes adreçades a tots els públics i edats. El tret de sortida el donarà el pregó, que es durà a terme divendres i anirà a càrrec de la Bella Quirze Band, i tot seguit començarà una cercavila de la Bandarra Street Band. A continuació, l'estrella del món màgic, el Mag Lari, oferirà el seu espectacle “Somriures i Màgia” i Laura Simó & Francesc Burrull interpretaran Serrat a ritme de jazz.

Una de les propostes destacades del cartell de Festa Major d’enguany és el concert que durà a terme diumenge la formació d'electro-avant-pop d'autor, Amics de les Arts, que han triomfat als premis Enderrock 2010 amb el seu àlbum “Bed and Breakfast”.

Una de les novetats d'enguany és l'espectacle que presentaran els Diables de Sant Quirze del Vallès dissabte a la nit. Sota el títol “La Llegenda de l'Iskariot”, els quirzetencs realitzaran un ric espectacle plàstic que oferirà als espectadors un joc d'imatge, so i interpretació, amb el fil conductor essencial dels Diables: el foc.

La Festa Major 2010 també comptarà amb la participació de totes les entitats socials i culturals de Sant Quirze, que donaran el toc de tradició a la festa. Entre d'altres, el programa inclou una cercavila dels Gegants i Grallers i el tradicional cremat del Casal d'Avis. També formen part de la tradició els àpats populars com la Fideuada, que tindrà lloc divendres, o el sopar de cloenda de Festa Major, dilluns al vespre.

Els nens i les nenes del municipi també tindran diverses activitats com ara espectacles, jocs, tallers i activitats esportives. A més a més, podran gaudir de l'actuació de la Tresca i la Verdesca.

Si voleu consultar al detall tots els actes i activitats que es duran a terme durant la Festa Major d'enguany, només cal que us descarregueu el programa que trobareu a continuació:

Programa de la Festa Major 2010


D'altra banda, informem que la gent interessada en adquirir-lo, ja pot recollir el programa de Festa Major als equipaments municipals. A finals d'aquest mes, el programa serà repartit per les llars del municipi.