Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Gran interès en la presentació de les accions de l'Assemblea Nacional a Sant Quirze

Més de 250 persones van aplegar-se dijous a la Patronal per conèixer les propostes de l'Assemblea Nacional Catalana


Gran interès en la presentació de les accions de l'Assemblea Nacional a Sant Quirze

Més de 250 persones van aplegar-se dijous a la Patronal per conèixer les propostes de l'Assemblea Nacional Catalana. L'entitat va presentar la campanya Signa un vot que pretén recollir el màxim nombre de signatures a una "petició" que insta als càrrecs electes de Catalunya a fer totes les passes necessàries per crear un estat català. La petició és una fórmula que segons va explicar l'entitat està permesa per totes les lleis internacionals i constitucions, inclosa l'espanyola, i que dóna l'opció a fer demandes als governants. Segons es va explicar en l'acte, aquesta petició és equiparable a una consulta si aquesta finalment no pot fer-se en els termes democràtics previstos. Un total de 100 persones presents ja van fer la signatura d'aquesta petició segons han informat els organitzadors.
Estelada solidària
En el decurs de l'acte es va presentar també la iniciativa "estelada solidària" promoguda per Sant Quirze per la Independència i que es preveu realitzar el proper 28 de setembre. En aquest cas, les barres grogues s'ompliran amb donacions d'aliments que, posteriorment, es lliuraran a Càritas Sant Quirze.
Cadena humana
La presentació va exposar també els detalls de la cadena humana que es preveu realitzar el proper 11 de setembre, a la que Sant Quirze ja participa amb 5 autocars. Podeu ampliar la informació sobre aquestes activitats al web de l'entitat: http://vocxi.assemblea.cat