Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Mig miler de persones es mulla a Sant Quirze del Vallès per l’esclerosi múltiple

La iniciativa va aconseguir recaptar més de 500 euros en donatius entre les entrades i el material venut a la piscina del complex esportiu municipal Can Casablanques


Mig miler de persones es mulla a Sant Quirze del Vallès  per l’esclerosi múltiple

 Unes 500 persones es van mullar el passat 14 de juliol a Sant Quirze del Vallès per l’esclerosi múltiple. La iniciativa va aconseguir recaptar més de 500 euros en donatius entre les entrades i el material venut a la piscina del complex esportiu municipal Can Casablanques.

Des del 1994 cada any es convida a tota la societat a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col•laborar en la lluita contra aquesta malaltia.
A Catalunya, el “Mulla’t” s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.
Milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les més de 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya.
Aquesta malaltia es diagnostica cada vegada a persones més joves, entre els 20 i els 40 anys, i entre els objectius s’estableix millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral a través dels hospitals de dia que la FEM gestiona a Barcelona, Lleida i Reus i de l’atenció domiciliària a Girona i el Centre Especial de Treball.
Trobareu més informació de la campanya a mullat.fem.es
Per a qualsevol dubte: Fundació Esclerosi Múltiple: 93.228.96.99.