Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze acollirà una nova Cursa de Muntanya al setembre

Les inscripcions ja es poden realitzar a wwww.racestrailrunning.es


Sant Quirze acollirà una nova Cursa de Muntanya al setembre

 El calendari esportiu de Sant Quirze incorpora enguany una nova cursa de muntanya que forma part del circuït Races Trail Running. La cursa tindrà lloc el proper 22 de setembre i el recorregut serà el mateix que el de la Cursa Nocturna dels Mussols, però en modalitat diurna. Un total de 11,8 km amb un desnivell acumulat de 700 metres i un ascens acumulat de 350. La sortida es realitzarà, com en la Cursa dels Mussols, des del davant del Gimnàs Municipal.

Aquesta cursa forma part de les Races Trail Running Adidas-El Corte Inglés, un circuït de curses format per 6 competicions celebrades per diverses zones de muntanya de l'estat (Madrid, Castella i Lleó, País Basc, Catalunya i València). El certamen compta amb la col·laboració del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
Inscripcions
La organització oferirà inscripcions gratuïtes a les persones que s'acostin als centres del Corte Inglés del Portal de l'Àngel de Barcelona o de l'Eix Macià de Sabadell i adquireixin unes sabatilles de la marca Trail Running Adidas. El preu de la inscripció és de 14 euros si es realitza directament a la secció d'Esports dels dos centres comercials abans esmentats o de 16 euros fent-ho a través del web:
 
Podeu veure informació sobre la cursa aquí: http://www.racestrailrunning.es/