Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ràdio Sant Quirze tanca la sisena temporada amb més d'una vintena de programes consolidats

Al llarg de l'estiu podreu gaudir de la modalitat radio a la carta i escoltar els programes produïts en línia


Ràdio Sant Quirze tanca la sisena temporada amb més d'una vintena de programes consolidats

 Ràdio Sant Quirze acomiada avui la seva sisena temporada. El canal de comunicació municipal acaba la temporada 2012-2013 amb una programació que compta amb més d'una vintena de programes de temàtica variada realitzats per col·laboradors i col·laboradores. La graella ha ofert al llarg d'aquest any programes informatius, esportius, literaris i musicals, així com  propostes de caire solidari mediambiental.

Així, programes com la Coctelera, Indigen, Mundo Motero, Calaix de llibres, Ja ens podem Morir, Papers mullats, Prime Time, Districte Federal o I love Music han composat una graella adreçada a tots els públics. Noche de jazz, Sonats de Nit, Última copa, No més Música, Esto no es serio o 1up Radioteam completen enguany aquesta proposta de programació que ha tingut molt bona acollida, especialment en la modalitat de ràdio a la carta, un sistema de consum de continguts que es pot gaudir al llarg de tot l'estiu.
Estiu i nova temporada
Els i les oients del mitjà de comunicació santquirzenc gaudiran des d'avui dilluns d’una radiofórmula on podran escoltar èxits d’ahir, d’avui i de sempre. Els informatius tornaran la setmana del 26 d’agost per fer un seguiment de la Festa Major 2013 i el 16 de setembre començarà la resta de programació on els col•laboradors i col•laboradores de Ràdio Sant Quirze tornaran a fer gaudir a l’audiència santquirzenca amb les seves propostes. Des de Ràdio Sant Quirze desitgen a tota l'audiència un bon estiu i una retrobada per Festa Major.
Podeu seguir informats a www.santquirzevalles.cat.
Podeu descarregar-vos els programes de la temporada actual a www.radiosantquirze.cat