Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Més de 1400 propostes per gaudir de Sant Quirze del Vallès

En bicicleta de muntanya, a peu i moltes altres activitats


Més de 1400 propostes per gaudir de Sant Quirze del Vallès

  Aquest estiu fem una menció especial a la pàgina Wikiloc, un espai virtual per descobrir i compartir rutes per gaudir de la natura, on Sant Quirze del Vallès ja té un total de 1425 referències. 

A aquest web, que inclou rutes per tot el món, descriu a Sant Quirze del Vallès, en el moment d'escriure aquesta peça, un total de 77 rutes de baixa dificultat, de menys de 5 quilòmetres, 203 d'entre 5 i 10 quilòmetres i 389 d'entre 10 i 25 km. Les persones que estiguin més en forma podran trobar informació també de fins a 400 rutes d'entre 25 i 50 km, 280 d'entre 50 i 100 i una cinquantena de més de 100 km.
Al web hi trobareu tota mena d'informació per realitzar-les, geolocalitzacions i fins i tot una aplicació per pujar-les i compartir-les des dels vostres dispositius mòbils.
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès recomana i recorda que perquè tothom pugui seguir gaudint de la natura, hem de respectar-la, evitar malmetre l'entorn, recollir i emportar-nos les deixalles que puguem generar durant les excursions i portar un avituallament suficient per poder realitzar l'activitat amb tranquil·litat, una bona hidratació i d'acord amb el nostre estat físic. 
Més informació: www.wikiloc.com

Recordem també que a menys de 500 metres del bosc està totalment prohibit:
 
-Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la seva finalitat.
-Llençar objectes encesos, com llumins o cigarretes.
-Abocar escombraries de qualsevol mena.
-Llençar focs d’artifici o qualsevol artefacte que contingui foc.
-La utilització de bufadors o similars.