Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

#SQVdeFesta, el Hashtag de la Festa Major 2013 de Sant Quirze del Vallès

Si voleu descobrir la programació, compartir, participar-hi a les xarxes socials ha començat el compte enrere


#SQVdeFesta, el Hashtag de la Festa Major 2013 de Sant Quirze del Vallès

 La Festa Major de Sant Quirze del Vallès que es celebrarà a partir del proper 29 d'agost protagonitza una campanya a les xarxes socials Facebook i Twitter, on des d'avui i fins l'inici de la Festa Major s'ha començat un compte enrere destacant els principals continguts i protagonistes de la principal celebració del municipi.

Podeu fer-ne el seguiment, participar-hi i compartir continguts fent un M'agrada a la pàgina oficial de Facebook o fent-vos seguidors del perfil oficial del Twitter de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Podeu accedir-hi ràpidament mitjançant els següents enllaços:  Facebook Ajuntament Twitter Ajuntament
Concurs i activitats
A banda de l'activitat i continguts que estaran disponibles a les xarxes socials dia a dia, durant la Festa Major es podrà participar en un concurs de fotografia 2.0, el guanyador o guanyadora del qual obtindrà un Ipad. 
Al llarg de la Festa Major, també es podrà gaudir d'activitats que relacionen l'1.0 amb el 2.0, tant dissabte com diumenge al parc de les Morisques.
No us perdeu #SQVdeFesta! Dia a dia, aneu descobrint la vostra Festa Major!