Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El director general d'Indústria de la Generalitat visita les instal·lacions del Grup Carinsa a Sant Quirze del Vallès

La visita ha permès conèixer l'estratègia d'aquesta empresa santquirzenca referent de la indústria dels aromes alimentaris i fragàncies cosmètiques i de detergents


El director general d'Indústria de la Generalitat visita les instal·lacions del Grup Carinsa a Sant Quirze del Vallès

 El director general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, Antoni Maria Grau, ha realitzat aquesta setmana una visita a les instal·lacions del Grup Empresarial Carinsa de Sant Quirze del Vallès. La visita ha comptat també amb la directora de la Unitat d'Innovació Empresarial d'ACC10, Mariona Sanz i del regidor de Medi Ambient, Activitats i Promoció Econòmica, Toni Rueda.

Durant la trobada, el Grup Carinsa ha mostrat la seva trajectòria i evolució com a referent en el sector de la fabricació d'aromes alimentaris i fragàncies per productes de neteja i cosmètica i també el procés de producció i línia d'investigació del departament d'I+D d'aquesta empresa presidida per Vanesa Martínez.
Durant el passat exercici, l'empresa santquirzenca Carinsa ha registrat una facturació de 40 milions d'euros, un 10% més que l'any anterior. D'aquesta facturació total, el 60% prové d'exportacions.
Actualment el Grup Carinsa té presència amb partners a Argentina, Xile, Uruguay, Bolívia i Perú i preveu invertir 2 milions d'euros en la creació de dues noves filials, una a Turquia i l'altre a Colòmbia.
Segons la seva presidenta, Vanesa Martínez, la internacionalització i la innovació són dos elements claus en l'estratègia de l'empresa i factors decisius en el creixement i desenvolupament assolit per la companyia.