Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

La Festa Major de Sant Quirze del Vallès, una festa 2.0: #SQVdeFesta

Un concurs de fotografia 2.0 , un bloc específic, la creació de nous perfils a les xarxes socials Instagram i Pinterest i una àmplia campanya informativa a Facebook i Twitter, principals accions realitzades


La Festa Major de Sant Quirze del Vallès, una festa 2.0: #SQVdeFesta

Sant Quirze del Vallès comença avui la Festa Major 2013 amb la recepció ciutadana que tindrà lloc a partir de les 20 hores a la masia de Can Barra. La festa torna a ser el producte de la participació i el treball de la Comissió de Festes integrada per les diferents entitats locals i representants del Consistori, així com del treball realitzat de manera transversal per tots els serveis de l'Ajuntament.
La festa 2.0
Un dels trets destacats de la festa d'enguany són les diferents accions desenvolupades per traslladar la festa a les xarxes socials i al món 2.0. El bloc de festa major www.festamajor.santquirzevalles.cat aplega tota la informació útil per gaudir de la festa.

Xarxes Socials
Al llarg de tot el mes anterior a la Festa Major s'ha realitzat una intensa campanya informativa a les xarxes socials fent un compte enrera i desgranant el bo i millor del programa, fet que ha tingut una molt bona resposta assolint els 1500 seguidors a Facebook i 700 a twitter.

Per tal de seguir la festa, participar-hi i comentar-la, podeu fer servir el hashtag #SQVdeFesta, que vehicularà tota la comunicació i informació dels diferents actes i recollirà l'esperit, aportacions i opinions a les diferents xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Quirze:
 
Twitter: @ajsantquirze
 
Destacar també la creació de dos nous perfils de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès a les xarxes socials Instagram i Pinterest per tal de compartir imatges i mirades del municipi.
 
Concurs de fotografia 2.0
Una de les principals novetats del programa d'enguany és el Concurs de fotografia 2.0 on hi podrà participar qualsevol persona major de 13 anys i el guanyador o guanyadora del qual obtindrà un Ipad.

Podeu consultar les bases per participar-hi aquí: Bases del Concurs de Fotografia 2.0.

Bloc i programa digital
 
Hi trobareu:
 
Finalment, el parc de les Morisques acollirà tant dissabte a la tarda com diumenge l'activitat La teva Festa Major en un paraula, penja-la a la xarxa, on tothom podrà omplir una gran xarxa amb les paraules que els desperti la Festa Major 2013 i que, alhora, es pujaran mitjançant fotografies a les diferents xarxes socials de l'Ajuntament amb la voluntat d'unir el món 1.0 i el 2.0.
També a tots els espais de la Festa Major, podreu consultar el programa dia a dia i lloc per lloc amb el mòbil mitjançant codis QR.