Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

La recepció ciudadana dóna el tret de sortida a la Festa Major

L'alcaldessa anuncia l’inici d’una campanya a les xarxes socials per reivindicar que Facebook substitueixi la localització San Quirico de Tarrasa per Sant Quirze del Vallès


La recepció ciudadana dóna el tret de sortida a la Festa Major

  Els exteriors del Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra van acollir ahir el primer dels actes de Festa Major: la recepció ciudadana. Més d’un centenar de persones es van reunir en aquesta recepció, que va comptar amb la presència de diverses autoritats polítiques de la comarca, representants del món empresarial, comercial i associatiu del municipi i ciutadania en general. 

L’Alcaldessa, Montserrat Mundi, es va dirigir als assistents fent públiques algunes novetats que apel•len al sentiment de poble i a la importància de la identitat. En aquest sentit, va destacar l’inici d’una campanya a les xarxes socials per demanar que al facebook es pugui destacar com a municipi d’origen o residència “Sant Quirze del Vallès” i no “San Quirico de Tarrasa”, com s’obliga actualment. Per aquest motiu, Mundi ha fet arribar a Marc Zuckerberg, fundador de Facebook, una carta on expressa aquesta situació: “li explico que per al nostre veïnat és motiu de gran frustració no poder inscriure el seu lloc de naixement o de residència, el nom oficial, en la nostra llengua i el que sentim com a propi. I és per això que li demano habilitar Sant Quirze del Vallès, ja no per raons legals o històriques, sinó perquè és d’estricta justícia”. Mundi va animar ahir la ciutadania a participar en la campanya mitjançant la pàgina web i les xarxes socials.
D’altra banda, i en la línia de fomentar la identitat de poble, l’Alcaldessa va anunciar també que el govern treballa en la preparació d’una Mostra d’Entitats per al proper mes d’abril. L’objectiu de la iniciativa és “reforçar el teixit associatiu –va manifestar Mundi- i la vitalitat de les nostres associacions i entitats, tot esdevenint la petita Festa Major de primavera”.
De fet, l’Alcaldessa va remarcar la feina que ha realitzat la Comissió de Festes, treballant amb antelació l’ofertada escollida i escollint, juntament amb el personal tècnic i la tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora de Cultura, Mercè Vallès, unes apostes exitoses.
Finalment, malgrat el repàs en el seu discurs a la difícil situació econòmica i política que es viu arreu, Mundi va voler donar un missatge positiu i il•lusionant sobre el present i el futur local, destacant l’esforç per afrontar determinades limitacions en competències i impulsant empreses i emprenedors per combatre amb esforç i treball els problemes actuals.

 Podeu veure el vídeo aquí:

 

Podeu veure la galeria de fotos de la recepció en aquest enllaç:

 

www.flickr.com
Ajuntament Sant Quirze del Vallès Recepció Festa Major photoset Ajuntament Sant Quirze del Vallès Recepció Festa Major photoset