Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Les actuacions de Menaix a Trua, Blaumut I Sherpah fan gaudir de valent el públic santquirzenc

Les dues corals santquirzenques Bella Quirze Band i Societat Coral Il·lustració Artística regalen a Sant Quirze de bon gòspel i cant coral


Les actuacions de Menaix a Trua, Blaumut I Sherpah fan gaudir de valent el públic santquirzenc

 Els exteriors del centre cívic Can Feliu es van omplir diumenge a la nit per gaudir amb el gran concert de Festa Major: Blaumut i Sherpah. La primera actuació de Blaumut, barrejant els estils folk, pop, música clàssica i d’autor, va fer vibrar un públic entregat. El grup va tocar temes del seu disc “El turista”, editat el 2012 i que ha esdevingut un èxit als escenaris de Catalunya.

A continuació, Sherpah va trepitjar l’escenari amb la seva habitual proposta de ritmes reggae, salsa i rumba. Un creuament d’estils que barreja fronteres i va donar un ambient festiu amb els seus temes més coneguts i més frenètics.
Però la Masia no va ser l’únic lloc on es va concentrar la música. diumenge Ja a la tarda la pl. d’Anselm Clavé va acollir el concert de Festa major de la Societat Coral Il.lustració Artística I la Bella Quirze Band. Un concert que ja ha esdevingut tradicional i que, en una nova edició, va omplir l’espai de santquirzencs i santquirzenques disposats a gaudir de la música d’aquests dos referents locals. Les dues corals van interpretar conjuntament els Segadors, una peça que va fer emocionar tothom present.
Més tard, el Parc de les Morisques va acollir el concert de Menaix a Trua. Un escenari ideal on en Cris Juanico, en Toni Xuclà i en Juanjo Muñoz van interpretar temes de “Petits moments d’estricta simpatia”, “Com el vent” i “Guia de petits senyals”. Rock català en estat pur.

Podeu veure les galeries de fotos aquí: 

Concert Coral Il·lustració Artística i Bella Quirze Band