Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Sant Quirze puja la Festa Major a les xarxes socials amb el #SQVdeFesta

L'etiqueta de la Festa compta amb més prop d'un miler entrades i interaccions a les xarxes socials


Sant Quirze puja la Festa Major a les xarxes socials amb el #SQVdeFesta

 La Festa Major 2013 s'ha viscut també de manera molt intensa a les xarxes socials, on la ciutadania ha participat de manera molt activa compartint continguts i interaccionant amb el hashtag o etiqueta #SQVdeFesta, conductor de la campanya.

Des del seguiment permanent de la Festa en directe mitjançant les xarxes socials Facebook i twitter, com amb diferents aportacions de continguts gràfics i audiovisuals, la Festa Major de Sant Quirze del Vallès també s'ha traslladat a la xarxa.
El concurs de fotografia 2.0, al que podeu participar fins dimarts 3 de setembre a les 10 del matí, també està tenint molt bona acollida. Recordem que es podran realitzar votacions (m'agrades) sobre les fotografies participants fins dijous 5/9 a les 11:00, termini que s'ha allargat un dia per no haver publicat l'àlbum diumenge a causa de problemes tècnics. 
Finalment, una altra de les activitats que ha agradat a grans i petits ha estat la xarxa d'etiquetes amb el #SQVdeFesta que es va penjar a l'entrada del parc de les Morisques i que s'ha anat traslladant amb imatges a la xarxa virtual. 
 
 
Podeu veure totes les interaccions que es recullen amb el hashtag #SQVdeFesta aquí: https://tagboard.com/SQVdeFesta