Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Aquesta Diada, a Sant Quirze del Vallès, la senyera a cada balcó

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès prepara la celebració de la Diada Nacional de Catalunya el proper 11 de setembre


Aquesta Diada, a Sant Quirze del Vallès, la senyera a cada balcó

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès prepara la celebració de la Diada Nacional de Catalunya el proper 11 de setembre. Les activitats, com cada any, se centren en l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova a les 11 hores, a la plaça 14 d'abril. A continuació, tindrà lloc el cercavila de la colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze, que s'allargarà fins al Parc de les Morisques. La Societat Coral Il·lustració Artística actuarà en acabar l'ofrena floral i durant la hissada institucional de la senyera.

En aquest sentit, cal recordar que l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha penjat la bandera estelada a l'entrada del poble, a la rotonda de la C1413 a l'asta existent per festes locals i nacionals. L'acció és fruit de la moció aprovada per majoria al ple municipal del mes de juny.

L'acord estableix que fins que s'aconsegueixi la plena sobirania, a l'entrada del poble s'hi instal·li una bandera estelada per la Festa Major, l'Onze de Setembre, i el dia de Sant Joan. A més, la moció insta la ciutadania a guarnir balcons i finestres amb les banderes de Catalunya i de Sant Quirze del Vallès, en senyal de festa i reivindicació de la unitat de la nació, tal i com ho farà l'Ajuntament.

La resta de dies de l'any, com ja és tradicional al municipi, continuarà onejant la senyera.