Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze prepara la quarta prova del Circuit de curses de muntanya "Races Trail Running"

Segona edició de la "Races Trail Running"


Sant Quirze prepara la quarta prova del Circuit de curses de muntanya "Races Trail Running"

El proper diumenge 22 de setembre se celebra a Sant Quirze del Vallès una cursa de muntanya amb un al·licient especial: es tracta de la versió diürna de la coneguda Cursa Nocturna dels Mussols, que des de fa cinc anys se celebra al municipi.

Amb sortida a les 10 del matí, el recorregut serà el mateix que el de la Nocturna, senzill i divertit, d'11.8 km i un desnivell acumulat de 700 metres, que transcorre per la serra de Galliners, camins i trialeres configuren un traçat apte per a qualsevol tipus de corredor, encara que sigui la primera vegada que decideix córrer per la muntanya.

Aquesta cursa forma part de les Races Trail Running patrocinades per Adidas i El Corte Inglés, un circuit de carreres format per 6 competicions celebrades per diverses zones de muntanya de l'estat (Madrid, Castella i Lleó, País Basc, Catalunya i València). La prova està organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Inscripcions:

L'organització ofereix inscripcions gratuïtes a les persones que s'acostin als centres d'El Corte Inglés del Portal de l'Àngel de Barcelona o l'Eix Macià de Sabadell i adquireixin unes sabatilles Trail Running de la marca Adidas.
També es pot formalitzar la inscripció directament a la secció d'Esports dels dos centres comercials abans esmentats, per 14 euros, o bé 16 euros fent-ho a través del web:
http://www.ticketsport.es/eventos/races-trail-running-sant-quirze-del-valls_e-578.htm

El circuit "Races Trail Running":

Segona edició d'aquest circuit que neix de la mà d'adidas i El Corte Inglés buscant apropar el trail running a tots aquells que encara no s'havien animat a provar aquesta nova disciplina que dia a dia guanya més adeptes al nostre país.

Als seus inicis les curses de muntanya estaven enfocades cap a un públic molt exclusiu, però amb aquest format de curses animem a tots els que estan "cansats" de l'asfalt a gaudir corrent per llocs i terrenys totalment diferents, on l'important no és mirar el cronòmetre sinó gaudir.

El circuit consta de sis proves repartides per tota la geografia espanyola intentant arribar al màxim nombre de participants. Catalunya, Madrid i el País Basc són algunes d'aquestes ubicacions, les carreres són d'un nivell tècnic mitjà-baix, i ronden totes unes distàncies entre 10 i 12 km, perquè tots els que s'animin a acompanyar-nos gaudeixin de la muntanya i l'esperit de les carreres, i que tots tornin i repeteixin en aquesta bonica disciplina.

Però no ens quedem aquí, a l'octubre celebrem la que esperem ja sigui una clàssica "La montaña solidaria" a la localitat de San Lorenzo del Escorial, amb els seus 42 km és possiblement la prova perfecta per provar la teva primera marató de muntanya, sense presses, al teu ritme, esperem a tots els que s'animin a participar...

Prova solidària:

La inscripció a la cursa ajudarà "Aldeas Infantiles SOS", una ONG internacional que treballa perquè cada nen creixi envoltat d'afecte, respecte i seguretat.

Per a més informació i circuit: http://www.racestrailrunning.es