Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Cursos de català a Sant Quirze

S’inicia la inscripció per als exalumnes i els alumnes de nou ingrés


Cursos de català a Sant Quirze

Certificat de nivell B

L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès inicia la matriculació per als nous cursos de català. S’ha previst 1 curs presencial en horari de tarda de nivell Intermedi 3, l’últim per aconseguir el certificat oficial del nivell B. Els curs té una durada de 45 hores (de setembre a gener) i començarà el 25 de setembre.
Estudiar català a casa
A més, per a les persones que no poden assistir als cursos presencials, també s’ofereixen cursos semipresencials de tots els nivells intermedi i de suficiència, per tal d’estudiar català a l’hora que els vagi millor. Aquesta modalitat implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral.
Elemental 2
Aquest quadrimestre s’ofereix per primera vegada un curs semipresencial de nivell elemental 2 per donar continuïtat al curs d’E1 que es va oferir al febrer. El curs suposa treballar a la plataforma Parla.cat amb el seguiment d’una tutora; cal, a més, assistir a unes sessions presencials per reforçar l’expressió oral.
Matriculació:
La matriculació tindrà lloc al primer pis del Centre Cívic Can Feliu (c. d’Eduard Toldrà, s/n):
-Exalumnes... dia 16 de setembre
-Alumnes de nou ingrés... dies 17, 18, 19, 20 i 23 de setembre
Els horaris de matriculació són: matins de 10 a 13 h i tardes, dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.
Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català (93 721 18 99, santquirze@cpnl.cat).