Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Un total de 2.981 alumnes de primària, secundària i batxillerat han començat avui el curs escolar a Sant Quirze del Vallès

La jornada s’ha iniciat a tots els centres amb total normalitat


Un total de 2.981 alumnes de primària, secundària i batxillerat han començat avui el curs escolar a Sant Quirze del Vallès

Un total de 2.981 alumnes entre primària, secundària i batxillerat i 220 de les escoles municipals (bressol i música) comencen avui el nou curs escolar. L’inici d’aquesta nova etapa educativa ve marcat per diverses novetats, entre elles la creació d’un nou nivell a l’Escola Lola Anglada, que passa a tenir 328 alumnes de P-3 fins a 4rt. També cal destacar que l’inici de curs coincideix amb la finalització de les obres de l’escola Pilarín Bayés. Les actuacions s’han centrat en l’adequació de la cuina. A l’escola Onze de Setembre han finalitzat també les obres de reparació de la coberta.

De fet, al curs de P3 un total de 222 alumnes han iniciat l’escolaritat, repartits per les sis escoles del municipi. En aquest sentit, cal remarcar que l’escola bressol municipal tindrà aquest curs un total de 110 infants. Pel que fa a l’Escola Municipal d’Adults, s’hi han inscrit 350 alumnes. L’inici del curs serà el proper 19 de setembre i 3 d’octubre, en funció de les especialitats. L’Escola Municipal de Música tindrà aquest curs 110 alumnes.

Segons que ha manifestat la tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora d’Educació, Mercè Vallès, “el curs s’ha iniciat avui amb total normalitat; tots els centres escolars estaven a punt per iniciar una nova etapa, amb algunes novetats com la finalització d’obres en alguns centres o la creació de nous nivells. Des de la regidoria d’Educació s’ha treballat per tal de donar resposta a les necessitats dels centres i iniciar així un setembre amb tot a punt per als nous reptes”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha destacat “la importància d’iniciar el nou curs 2013-2014 amb tots els centres preparats, per tal de continuar amb l’educació de qualitat que tant destaca a Sant Quirze del Vallès. Tots els centres ofereixen una oferta excel·lent per formar les generacions del futur”.