Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El Centre d'Informació i Recursos per a Dones inicia el curs amb múltiples activitats

Tallers de teatre, de jocs, reiki, manualitats o meditació són algunes de les propostes


El Centre d'Informació i Recursos per a Dones inicia el curs amb múltiples activitats

 El Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) ha programat tota una sèrie d'activitats per aquest mes de setembre. Una d'elles és un taller d'expressió teatral que té una durada d'11 sessions i que es realitzarà tots els dijous del 19 de setembre fins al 28 de novembre. L'objectiu és potenciar un espai de creació, reflexió i debat, de moviment i de conscienciació del propi cos. L'activitat és gratuïta, encara queden places lliures  i està adreçada a homes i dones. Per a més informació adreceu-vos al CIRD.
Jocs per estimular els sentits

Quan anem creixent, perdem moltes vegades l'agudesa dels sentits: la vista, l'olfacte, el tacte, tot minva. Per evitar-ho, el CIRD proposa un taller de Jocs per estimular els sentits, que es realitzarà els dies 26 de setembre, 3 i 10 d'octubre de les 18 a les 19 hores al mateix edifici del CIRD. També és gratuït i podeu veure'n els detalls aquí: Taller Jocs per estimular sentits.
Entitats de Dones
L'oferta d'activitats es completa amb una àmplia programació promoguda des de les diferents entitats de Dones del municipi. Així Dones per Sant Quirze proposa un taller de manualitats, un taller de reiki i un de salsa. Tots ells, gratuïts.
Pel que fa al Racó de la Dona, l'entitat torna a oferir tallers de bollywood, tai-txi, sevillanes, guitarra, patchwork. Aquestes activitats es realitzen al CC Torre Julià. Els preus varien entre 10 i 15 euros mensuals. Podeu consultar horaris i disponibilitat al telèfon de l'entitat organitzadora: 617557653.
Pel que fa al Cercle de Cultura, l'entitat organitza tallers de labors, puntes de Creu, taller de llenceria, puntes de coixí, patchwork, tul sargit, restauració de mobles, pintura i dibuix. També inclou en la seva programació pintura creativa i d'inspiració, mandales, meditació conscient /o atenció plena, Ganxet i mitja, confecció i arranjament de roba, confecció bijuteria. Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon de l'entitat: 667551022.