Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nous cursos de català a Sant Quirze

Les inscripcions d'alumnat nou es poden realitzar fins al proper 23 de setembre


Nous cursos de català a Sant Quirze

L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès inicia la matriculació per als nous cursos de català. L'oferta inclou un curs presencial en horari de tarda de nivell Intermedi 3, l’últim per aconseguir el certificat oficial del nivell B. Els curs té una durada de 45 hores (de setembre a gener) i començarà el 25 de setembre.

D’altra banda, aquest quadrimestre s’ofereix per primera vegada un curs semipresencial de nivell elemental 2 per donar continuïtat al curs d’E1 que es va oferir al febrer. El curs suposa treballar a la plataforma Parla.cat amb el seguiment d’una tutora; cal, a més, assistir a unes sessions presencials per reforçar l’expressió oral.
A més, per a les persones que no poden assistir als cursos presencials, també s’ofereixen cursos semipresencials de tots els nivells intermedi i de suficiència, per tal d’estudiar català a l’hora que els vagi millor. Aquesta modalitat implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral.
La matriculació tindrà lloc al primer pis del Centre Cívic Can Feliu (c. d’Eduard Toldrà, s/n).
Recordem que els alumnes de nou ingrés poden matricular-se fins al 23 de setembre.
Els horaris de matriculació són: matins de 10 a 13 h i les tardes de dilluns i dimecres, de 17 a 19 h. Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català (93 721 18 99, santquirze@cpnl.cat).