Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La biblioteca inicia el curs amb diverses propostes per a tots els públics

Club de lectura, exposicions bibliogràfiques i hores del conte, entre les propostes


La biblioteca inicia el curs amb diverses propostes per a tots els públics
Albert Forns, autor del llibre Albert Serra (la novel·la, no el cineasta), premi Documenta 2012,  obrirà el proper dimecres 2 d'octubre el Club de lectura de la biblioteca municipal d'aquest nou curs. El primer llibre que centrarà l'activitat dels integrants del club serà el llibre Stoner, de John Williams. El Club de lectura es realitzarà els dimecres, a les 19 hores, a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal.
Autoajuda, bolets i tècniques d'estudi
L'inici de curs compta també enguany amb 3 exposicions temàtiques, una sobre autoajuda que aplega un recull de recursos que tracten diferents temes relacionats amb el desenvolupament emocional i les millores personals per guadir d'una vida plena. Pel que fa als bolets, una exposició bibliogràfica amb la voluntat de ser útil tant per aquells que s'animen a "caçar-los" com els que es limiten a gaudir-ne adquirint-los al mercat o establiments d'alimentació i en gaudeixen a la cuina, amb saboroses receptes.
Finalment, per iniciar el curs amb bona lletra, res millor que apropar-se a la selecció d'exemplars de tècniques d'estudi que també es pot trobar aquests dies a la biblioteca.
Cavall Fort, tota una història
L'any 1961 el número 1 d ela revista Cavall Fort sortia a la llum agafant el relleu de En Patufet, una publicació desapareguda la dècada de 1930. El Cavall Fort naixia amb la voluntat de promoure la lectura entre nois i noies d'entre 5 i 15 anys. Amb motiu dels 50 anys de la publicació es va realitzar una exposició que ara visita Sant Quirze i que vol apropar de manera lúdica tant a infants com a adults, l'esperit d'aquesta revista on hi han passat tots els grans noms de la literatura catalana per a infants i joves, des de Joaquim Carbó fins a Pep Albanell, o per adults, com Salvador Espriu, Pere Calders, Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Roig o Tísner. No oblidar tampoc que els grans referents de l'art català també hi han deixat petjada, entre ells Joan Miró, Antoni Tàpies, Josep Maria Subirach, entre molts d'altres. L'exposició es podrà veure fins al proper 15 d'octubre a la biblioteca municipal.
Dissabtes en família i hora del conte
El cicle de dissabtes en família s'obre el proper 28 de setembre amb l'espectacle "El rei que s'avorria" de la mà de la popular Rosa Fité. L'activitat començarà a les 11 hores a la sala d'actes de la biblioteca municipal.
Durant el mes d'octubre, la biblioteca proposa també dues hores del conte de la mà de Sandra Rossi, divendres 11 d'octubre a les 18 hores i amb els contes de Flabiol i guitarró a càrrec de Miqui Giménez el divendres 21 d'octubre a les 18 hores.