Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La fotografia "Camí dels núvols" guanya el I Concurs de Fotografia 2.0 de la Festa Major 2013

El jurat, en la seva deliberació ha valorat la representativitat i esperit de pertinença de la imatge, la qualitat i l'originalitat d'aquesta


La fotografia "Camí dels núvols" guanya el I Concurs de Fotografia 2.0 de la Festa Major 2013

 El jurat composat per membres del Consell de Festes ha proclamat com a fotografia guanyadora del I Concurs de Fotografia 2.0 de Festa Major de Sant Quirze del Vallès la imatge Camí dels Núvols, obra d'Antoni Gonzalo Puig.

En total, el concurs ha comptat amb  76 fotografies presentades, que tal com establien les bases, van passar una primera fase de votació popular a les xarxes socials per determinar les 10 fotografies finalistes, és a dir, les que reunien més "m'agrada" durant aquesta primera fase. Les imatges finalistes, les veure en aquest enllaç: Finalistes Concurs de Fotografia 2.0 de Festa Major 2013.
La segona fase de votació, una vegada escollides les 10 finalistes, ha consistit en un jurat composat per almenys 10 membres de la Comissió de Festes que es va reunir a principis d'aquesta setmana per realitzar una votació sobre les 10 fotografies finalistes.
Amb un total de 8 dels 10 vots totals, el jurat ha proclamat la imatge Camí dels Núvols, obra d'Antoni Puig, una imatge de l'actuació dels Castellers de Sabadell al parc de les Morisques. El guanyador rebrà un ipad, premi que establien les bases d'aquest concurs.
El jurat, en la seva deliberació ha valorat la representativitat i esperit de pertinença de la imatge, la qualitat i l'originalitat d'aquesta.
Podeu veure també totes les imatges presentades a concurs en el següent enllaç: I Concurs de Fotografia 2.0 de Festa Major