Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Últims dies per adquirir els tiquets per la XII Caminada del Mussol

La sortida suma novament un esperit solidari i s'emmarca en la Setmana de la Mobilitat


 Últims dies per adquirir els tiquets per la XII Caminada del Mussol
Sant Quirze del Vallès acull aquest diumenge 29 de setembre la Caminada del Mussol, un dels actes més participatius de tot el calendari anual a Sant Quirze. La sortida, organitzada pel Club Excursionista Sant Quirze, espera aplegar novament fins a un miler de persones , alhora que s'emmarca  en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que proposa noves formes de mobilitat més sostenibles, segures i saludables. Per aquest motiu, durant la caminada es lliurarà material promocional d'aquesta Setmana facilitat per la Generalitat de Catalunya.
Mussols solidaris
La caminada vol també esdevenir novament un espai on la solidaritat prengui força, així que el Club Excursionista de Sant Quirze convida a tothom a aportar productes bàsics com ara llenties, mongetes, arròs, pasta, cacau, cigrons, conserves de peix i, de manera especial, lle. Els productes es recolliran a la sortida i es lliuraran a Càritas Sant Quirze perquè les faci arribar a les persones més necessitades.
Recordeu que encara per participar a la Caminada i gaudir de l'avituallament, dinar i la samarreta cal adquirir un tiquet de manera anticipada als comerços següents: 
AGRO-CONSUM 
ESTANC CREUS 
ESTANC MAS DURAN 
FARMACIA OLIVERAS 
FRUITES LAURA 
FORN DEL BRIOX 
FORN DE LA CONXITA 
PASTISSERIA MIX 
PAPERERIA DIN A4 
QUEVIURES HIPOCAMPO 
EL RACÓ DE LA COMPRA "Queviures Roser"
Local del CESQV (dimecres i divendres de 20 a 22h.)
També podeu ampliar la informació, al web de l'entitat: http://www.cesqv.com/