Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Sant Quirze del Vallès prepara una nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran

El Casal d’Avis acollirà diverses iniciatives amb la voluntat de fer arribar a tots els públics diverses activitats orientades a reconèixer el paper a la societat de la gent gran


Sant Quirze del Vallès prepara una nova edició de la Setmana  Cultural de la Gent Gran

Sant Quirze del Vallès torna a celebrar la Setmana Cultural de la Gent Gran. Del 30 de setembre al 5 d’octubre el Casal d’Avis acollirà diverses iniciatives amb la voluntat de fer arribar a tots els públics diverses activitats orientades a reconèixer el paper a la societat de la gent gran. 

La inauguració de la setmana tindrà lloc el proper dilluns, amb l’actuació musical del grup “Amanda Moon”. Al llarg de la setmana, destaca l’homenatge a les persones nonagenàries del municipi. Un acte que ja ha esdevingut tradicional i que destaca per la seva emotivitat. De fet, segons que ha manifestat la regidora de la Gent Gran, Míriam Casaramona “es tracta de compartir una oferta d’activitats amb els nostres grans, de manera que joves i no tan joves gaudim plegats d’estones de lleure. Un any més hem treballat per aconseguir una programació variada, on la cultura i la música tenen un paper essencial”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha convidat tothom a participar-hi “doncs iniciatives com aquesta reforcen les nostres polítiques per fomentar la participació de la gent gran a la vida del poble, així com valorar el paper que desenvolupen en una societat en què vivim molt de pressa”.
Les activitats de la setmana continuen amb una conferència sobre els grans herois de Hollywood clàssic, la projecció de la pel•lícula “Lugares comunes” i les activitats esportives amb el Casal convidat Centre Sant Josep de Sabadell. També hi haurà audició de sarsuela i ball en directe per al comiat.