Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

L’homenatge a les persones nonagenàries del municipi arrenca una nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran

Un total de 40 persones, 32 dones i 8 homes, arriben aquest any 2013 als 90 anys, una xifra que destaca per ser la més elevada desde que es fa aquest reconeixement


L’homenatge a les persones nonagenàries del municipi arrenca una nova edició de la Setmana Cultural de la Gent Gran

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va homenatjar ahir les persones nonagenàries, dins del marc dels actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran. Un total de 40 persones, 32 dones i 8 homes, arriben aquest any 2013 als 90 anys, una xifra que destaca per ser la més elevada desde que es fa aquest reconeixement.

A l'homenatge hi van assistir un total de 15 persones, mentre que altres 13 van ser visitats per l’Alcaldessa i la regidora de la Gent Gran a les residències durant la tarda. L’Ajuntament farà arribar també un reconeixement a aquells avis i àvies amb noranta anys que no van poder assistir a l’acte i que es troben al seu domicili, sumant un total de 9.
Tal i com va manifestar la regidora de la Gent Gran ahir, Míriam Casaramona, “és un plaer poder reconèixer a aquestes persones la seva trajectòria i compartir així un dels actes més emotius de la Setmana Cultural de la Gent Gran”. En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, va destacar el paper que desenvolupen “els nostres grans, tant per la seva experiència com pel suport que presten a fills i néts en uns moments tan complicats.” 
Els membres de la Junta del Casal d’Avis també van obsequiar les persones nonagenàries amb un ram de flors.
L’acte va continuar amb un refrigeri i un monòleg a càrrec de Quelo Sostres. Des de la inauguració de la Setmana, aquest passat dilluns, el Casal d’Avis està acollint diverses activitats que continuen avui, amb la conferència a càrrec d’Albert Beorlegui sota el nom “Grans herois de Hollywood clàssic”, organitzada per l’Aula d’Extensió Universitària.