Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Inici dels cursos de català a Sant Quirze

L'Oficina de Català està ubicada al Centre Cívic Can Feliu


Inici dels cursos de català a Sant Quirze

 El dia 25 de setembre va començar el curs de nivell Intermedi 3, l’últim per aconseguir el certificat oficial del nivell B. Un total de 23 alumnes segueixen aquest curs, que tindrà una durada de 45 hores i que es realitzarà fins al proper mes de gener.

Estudiar català a casa
D’altra banda, 11 persones s’han apuntat als cursos semipresencials dels  nivells elemental, intermedi i de suficiència, per tal d’estudiar català a l’hora que els vagi millor. Aquesta modalitat implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral.
Nivell C de català
A partir del febrer està previst començar el nivell C de català per donar continuïtat al nivell intermedi que ara s’està fent i que permetrà la incorporació de nous alumnes que vulguin assolir aquest nivell. Per a més informació, podeu adreçar-vos a l'Oficina de Català, ubicada al CC Can Feliu o bé trucar al telèfon 937211899 o bé al correu electrònic santquirze@cpnl.cat
Voluntariat per la llengua
Uns quants voluntaris i aprenents que participen al programa Voluntariat per la llengua van assistir el dia 26 de setembre a l’espectacle organitzat per la Biblioteca Sant Quirze Contes sorneguers d’en Pere Calders interpretats per Carme Pla, que tancava el cicle Pati de contes.