Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Emprenedoria i anime japonès entre les propostes per al jovent d'aquest mes d'octubre

Els nois i les noies podran també iniciar-se en el joc teatral i aprendre a fer panellets


Emprenedoria i anime japonès entre les propostes per al jovent d'aquest mes d'octubre

 El Servei de Joventut de l'Ajuntament proposa per al mes d'octubre tota una sèrie d'activitats per als i les joves de Sant Quirze. L'agenda d'aquest mes d'octubre inclou una ludotarda dedicada a als jocs de taula que es realitzarà el divendres 4 d'octubre, de les 17.30 a 20 hores.

Curs joves emprenedors
Promogut pel Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, aquest mes d'octubre es realitzarà un curs adreçat a joves emprenedors adreçat a nois i noies a partir de 17 anys que tinguin ganes de posar en marxa el seu projecte empresarial. Les inscripcions es poden realitzar fins al proper 7 d'octubre tant al CDE Masia Can Barra com al CC Can Feliu. El curs es realitzarà els dijous 10, 17 i 24 d'octubre i s'impartirà a les tardes de 16.30 a 20.30 a la masia de Can Feliu.
Taller de teatre
Cada dimarts, del 15 d'octubre al 26 de novembre, la masia de Can Feliu proposa també un curs d'introducció al joc teatral de les 17 a les 18.30 que es realitzarà a la masia Can Feliu. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar fins al proper 11 d'octubre a espaicanyajove@santquirzevalles.cat o al telèfon 607545784.
Panellets
Finalment, el divendres 18 d'octubre els i les joves podran aprendre a fer els tradicionals panellets, una menja típica de Tots Sants. La inscripció a aquesta activitat és també gratuïta.