Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Hollywood, grans muntanyes i enigmes cosmològics a l'Aula d'Extensió Universitària d'octubre

L'entitat ha començat el curs en el marc de la Setmana Cultural del la Gent Gran


Hollywood, grans muntanyes i enigmes cosmològics a l'Aula d'Extensió Universitària d'octubre

 L'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran, una associació que té com a objectiu difondre la cultura i despertar l'interès en relació al coneixement més divers ha iniciat aquesta setmana el curs en el marc dels actes de la Setmana Cultural de la Gent Gran.

Els grans herois del Hollywood Clàssic a càrrec d'Albert Beorlegui ha estat enguany la conferència inaugural d'un curs que torna a proposar temes tan interessants com les Grans Muntanyes, mites i divinitats el dia 9 d'octubre a càrrec del glaciòleg Jordi Camins i finalment, el dia 23 el centre temàtic seran els grans enigmes de la cosmologia a càrrec d'Albert Izard, graduat en física per la UAB. 
El primer trimestre comptarà també amb intervencions a l'entorn de l'arquitectura amb la conferència Edificis singulars a càrrec de Josep Maria Milego, o la història amb Barcelona: dels origens a l'enderroc de les muralles que impartirà Lluis M.Bou.
Cinema i Mòmies
Al desembre dues conferències més completen aquest primer trimestre del curs 2013-14 de l'Aula d'Extensió Universitària de Sant Quirze. El dia 4, els integrants de l'Aula podran gaudir de la projecció de la pel·lícula Perdición i finalment, les mòmies i l'estudi de la malaltia en el passat centraran la xerrada que oferirà el doctor Pedro Luís Fernández, especialista en anatomia patològica de l'Hospital Clínic de Barcelona.
Recordeu que per gaudir de l'Aula d'Extensió Universitària cal fer la inscripció i  el pagament de la quota anual de 40€.
Per a més informació podeu enviar una correu a aulaextensio@santquirzevalles.cat o bé trucar al telèfon 937210005.