Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Sant Quirze gaudeix d'una Mostra de Comerç molt participativa

Activitats variades i per a tothom omplen les Morisques durant tot el cap de setmana


Sant Quirze gaudeix d'una Mostra de Comerç molt participativa

 El comerç i els establiments de serveis i restauració local han omplert de dinamisme, propostes i ofertes el parc de les Morisques durant tot el cap de setmana passat amb motiu de la desena edició de la Mostra de Comerç de Sant Quirze del Vallès. El programa incloïa tot tipus d'activitats per a tots els gustos i edats, aconseguint una veritable festa de promoció del  comerç del municipi que ha comptat finalment amb fins a 40 establiments participants exposant els seus productes i serveis als visitants.

Segons la regidora de Comerç, Míriam Casaramona, aquests dos dies han estat un fantàstic  aparador del nostre comerç de proximitat i de qualitat. En aquest sentit cal reconèixer la tasca duta a terme per  l’Associació de Comerciants com a organitzadors de l’acte, tant a nivell de participació d’expositors, com  en l’encert de les diferents activitats que es van organitzar, donat que totes elles van aplegar molt  públic.
Activitats per a tothom
Exhibicions de capoeira i dansa, concerts, espectacles, tallers, i jocs infantils han estat alguns dels reclams del programa que també va acollir desfilades de moda i perruqueria amb gran participació. El pregó, a càrrec dels Mandukos, va destacar la importància del comerç per ser un poble ple de vida.
Ruta de tapes
Paral·lelament i,  al llarg de les dues jornades, les Morisques i la Mostra han comptat enguany amb una Ruta de Tapes realitzada per establiments de restauració del municipi, amb delicioses propostes i una gran acollida per part del públic assistent. També, les parades del Mercat Ecològic del Vallès han estat presents tots dos dies de la mostra, permetent als clients adquirir els seus productes.
El comerç Just també ha tingut la seva presència en aquesta desena Mostra, amb paradetes de les entitatts de la Mesa de Solidaritat i degustacions del Cafè Sant Quirze.
Podeu veure la galeria de fotografies de la X Mostra de Comerç de Sant Quirze aquí:

http://www.flickr.com/photos/santquirzevalles/sets/72157636212208084/