Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’alcaldessa de Sant Quirze participa en l’ABB’s Discrete Automation Week 2013

L’empresa santquirzenca organitza aquesta iniciativa per donar a conèixer algunes solucions innovadores


L’alcaldessa de Sant Quirze participa en l’ABB’s Discrete Automation Week 2013

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, juntament amb el director general d’Indústria, Josep Antoni Maria Grau, i el regidor de Promoció Econòmica, Toni Rueda, han visitat avui l’ABB’s Discrete Automation Week, en el marc de l’acte institucional de cloenda. La iniciativa, que va començar dilluns, té com a objectiu donar a conèixer als clients solucions integrals i innovadores per tal d’aportar automatització a les seves empreses.

En el marc d’una exposició, tant l’alcaldessa com el regidor han tingut ocasió de conèixer els productes que treballa l’empresa mitjançant onze espais temàtics.

Segons que ha manifestat el regidor, Toni Rueda ”conèixer de prop com funcionen empreses com aquesta no és només interessant, sinó que dóna un valor afegit a la nostra economia i exemplifica el treball i l’esforç per desenvolupar nous projectes i aconseguir així esdevenir un motor important de la indústria del nostre país”.

L’alcaldessa també ha destacat la tasca desenvolupada per l’empresa: “hem pogut conèixer de primera mà solucions per a l’automatització discreta industrial. És molt important que empreses punteres com aquesta continuïn al nostre municipi. Tots hem pogut conèixer nous models de negoci, tecnologia punta, organització industrial, els reptes i les oportunitats que això genera”.

L’acte de cloenda també ha comptat amb la intervenció de Pekka Tiitinen, director de la divisió de negoci d’ABB Discrete Automation and Motion.

Més de 600 persones han visitat aquesta setmana la “Discrete Automation Week 2013”.