Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El santquirzenc Antoni Gonzalo, guanyador del concurs de fotografia 2.0 de Festa Major

L’alcaldessa, Montserrat Mundi, i la regidora de Cultura, Mercè Vallès, han lliurat avui el premi al participant


El santquirzenc Antoni Gonzalo, guanyador del concurs de fotografia 2.0 de Festa Major

El santquirzenc Antoni Gonzalo ha estat el guanyador del concurs de fotografia 2.0 de Festa Major. L'alcaldessa, Montserrat Mundi, i la tinent d'Alcaldia de Serveis Personals i regidora de Cultura, Mercè Vallès, li han lliurat avui el premi a l'Alcaldia de l'Ajuntament, tot aprofitant per compartir amb ell algunes impressions sobre el bon funcionament del concurs.

L'obra que va presentar Gonzalo al concurs porta per nom "Camí dels núvols" i ha estat la guanyadora del total de les 76 presentades. En aquest sentit, Gonzalo s'ha mostrat molt satisfet pel premi, consistent en un Ipad, tal i com establien les bases.

El concurs de fotografia 2.0 ha estat un dels trets característics de la Festa Major d'enguany, doncs s'ha realitzat una intensa campanya a les xarxes socials, amb una participació molt elevada. Sota el hashtag SQVdeFesta la ciutadania ha pogut seguir la celebració, participar-hi i comentar-la.

La regidora Mercè Vallès s'ha mostrat avui molt satisfeta del lliurament del premi "doncs és un exemple més del bon funcionament de la Festa Major. El seguiment de la ciutadania ha estat molt bo i això s'ha fet palès a les xarxes socials. Ara, amb la Comissió de Festes de nou, ens posem a treballar en la propera edició".

L'alcaldessa, Montserrat Mundi, ha insisit en la importància "de treballar els nous canals de comunicació com a eina per a la participació i el foment de la identitat del poble, especialment en dates tan assenyalades com la Festa Major. L'èxit d'aquest concurs és un exemple més de l'eficàcia d'aquests mitjans".

Durant la Festa també s'han creat dos nous perfils de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès a les xarxes socials: Instagram i Pinterest, per tal de compartir imatges i mirades del municipi. Actualment, formen part també dels canals virtuals d'informació a la ciutadania.