Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Servei de Joventut Canya Jove inicia nova etapa amb un canvi d’ubicació

Des del setembre es troba al Centre Cívic Can Feliu


El Servei de Joventut Canya Jove inicia nova etapa amb un canvi d’ubicació

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, el Canya Jove, funciona des del passat 9 de setembre des del Centre Cívic Can Feliu, iniciant així una nova etapa. La diagnosi del nou Pla Local de Joventut (2013-2016) va detectar la necessitat d’ampliar i millorar les accions amb un canvi d’ubicació del Servei. D’aquesta manera, es pretén dotar el Punt d’informació juvenil d’eines i recursos necessaris per adaptar-se a la realitat juvenil actual i a les necessitats i demandes dels i les joves. També és una fórmula per oferir espais diferenciats a la dinamització, participació i creació juvenil.

Segons que ha manifestat la regidora de Joventut, Míriam Casaramona, “es tracta de millorar el suport a l’associacionisme i a les activitats juvenils, permetent així continuar promovent accions culturals i de foment de la creació jove, alhora que apropem aquest col•lectiu a l’Ajuntament i els facilitem espais de relació”.

El Servei de Joventut mantindrà aquells programes i projectes que ja es porten a terme i crearà noves propostes que recullin els objectius esmentats i que permetin el pas de la dependència a la independència, de l’aprenentatge a l’emprenedoria dels joves.

L’horari d’atenció del Servei al Centre Cívic Can Feliu és el següent:

. De dilluns a dijous de 16.30 a 20.30h

. Dimarts, dijous i divendres de 10.30 a 13.30h

. Divendres de 17 a 20.30 hi haurà espais per a la dinamització juvenil