Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ajuts econòmics per a les famílies de l'Escola Bressol Municipal curs 2013-2014

Els sol•licitants podran rebre ajuts en funció de la seva renda i situació familiar


Ajuts econòmics per a les famílies de l'Escola Bressol Municipal curs 2013-2014

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha aprovat les bases per a la concessió d’ajuts econòmics a les famílies de l’Escola Bressol Municipal El Patufet, per al curs 2013-2014 i amb efectes retroactius des de l’inici del mateix.

Les bases que s’han elaborat contemplen criteris relacionats amb el nombre de fills, la tipologia de la família i el seu nivell d’ingressos, així com la consideració d’una discapacitat reconeguda en l’alumnes que assisteixin a l’escola bressol.

L’objectiu de la mesura, segons que ha manifestat la tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora d’Educació, Mercè Vallès, és “contribuir a ajudar als pares i mares d’aquesta franja d’edat, de manera que col·laborem a suportar les despeses econòmiques del cost del curs i per tant, fomentem l’educació infantil en tots els àmbits”.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, s’ha mostrat molt satisfeta de poder endegar aquests ajuts, “de manera que aquelles persones que més ho necessitin disposin de facilitats per poder portar els nens a l’escola bressol i conciliar així millor vida laboral i familiar. Pensem que com a administració tenim l’obligació moral de facilitar aquests elements, de manera que els pares i mares treballadors o aquells que per horaris, no puguin atendre els fills totes les hores del dia, tinguin facilitats perquè uns professionals se’n facin càrrec”.

Els ajuts tindran efectes reatroactius des de l’inici del curs. Les bonificacions oscil·len entre el 5 i el 30%, en funció dels diferents criteris.

El termini de presentació de les sol·licituds començarà a partir del dia següent al de la publicació d’aquestes bases al Butlletí Oficial de la Provincia de Barcelona. L’Oficina d’Atenció Ciutadana serà l’encarregada de recollir la documentació.