Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Aprovades les bases per a la concessió d’ajuts econòmics a les famílies de l’Escola Municipal de Música Can Barra

L'Oficina d'Atenció Ciutadana recollirà les sol·licituds un cop publicades al BOP


Aprovades les bases per a la concessió d’ajuts econòmics a les famílies de l’Escola Municipal de Música Can Barra
 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha aprovat les bases per a la concessió d’ajuts econòmics a les famílies de l’Escola Municipal de Música Can Barra, per al curs 2013-2014.  L’Ajuntament ha elaborat unes bases que regulen la concessió d’uns ajuts individuals a les famílies per contribuir en les despeses originades per la seva conciliació laboral i familiar, contemplant criteris relacionats amb el nombre de fills, la tipologia de la família i el seu nivell d’ingressos, així com la consideració d’una discapacitat reconeguda en els alumnes que assisteixin a l’escola de música.
Segons que ha manifestat la tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora d’Educació, Mercè Vallès ”pensem que l’educació musical ha de ser un ensenyament accessible a tothom i per això apostem per facilitar les famíies que els fills puguin gaudir-ne independentment de les dificultats que puguin patir. Alhora, és una forma d’ajudar els pares i mares a suportar les despeses”. Aquest ha estat un objectiu que també forma part de les prioritats del govern, tal i com ha manifestat l’Alcaldessa, Montserrat Mundi i Mas, afirmant que “tant aquests ajuts com els de l’escola bressol defineixen molt bé les nostres prioritats en matèria d’educació”.

Les bonificacions s’aplicaran sobre la quota mensual en concepte d’ajuts generals i oscil·len entre el 5 i el 30%. Les bases estableixen els criteris i la documentació a presentar, que gestionarà l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, un cop es publiqui al Butlletí Oficial de la Provincia de Barcelona.