Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Joves del municipi participen en un curs de creació d’empreses

L'objectiu principal és donar als joves eines i estratègies que permetin la sostenibilitat del projecte i ajudin a minimitzar el risc de fracàs


Joves del municipi participen en un curs de creació d’empreses

 Joves santquirzencs de perfils molts diferents van començar el passat 10 d’octubre un curs per posar en marxa un projecte empresarial emmarcat en el programa Sant Quirze Viu l'Empresa, impulsat des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. L'objectiu principal és donar als joves eines i estratègies que permetin la sostenibilitat del projecte i ajudin a minimitzar el risc de fracàs.

El curs, que constarà de quatre sessions i finalitzarà el proper 29 d’octubre, pretén ser la continuïtat del taller de creativitat emprenedora que es va impartir el passat 3 de maig, que es va centrar més en treballar tècniques de generació d’idees.  
L'activitat va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Míriam Casaramona, que va agrair la participació dels assistents tot destacant la importància de seguir treballant en el desenvolupament de la capacitat emprenedora entre el jovent local.