Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El Director General de Joventut visita les noves instal·lacions del Canya Jove

L’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha guiat la visita a les instal·lacions.


El Director General de Joventut visita les noves instal·lacions del Canya Jove

El Director General de Joventut, Toni Reig, acompanyat pel Coordinador Territorial, Oriol Martín, i el Conseller de Joventut del Consell Comarcal, Guillem Llord, han visitat avui les noves instal·lacions del Servei de Joventut Canya Jove. L’alcaldessa, Montserrat Mundi, la regidora de Joventut, Míriam Casaramona i la tinent d’Alcaldia de Serveis Personals, Mercè Vallès, han rebut les autoritats, tot mostrant a la comitiva la nova ubicació, al Centre Cívic Can Feliu. Així, els representants han pogut conèixer de prop el funcionament del servei i l’oferta que ofereix.

Recordem que el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, el Canya Jove, funciona des del passat 9 de setembre des del Centre Cívic Can Feliu, iniciant així una nova etapa.

La diagnosi del nou Pla Local de Joventut (2013-2016) va detectar la necessitat d’ampliar i millorar les accions amb un canvi d’ubicació del servei. D’aquesta manera, es vol dotar el Punt d’informació juvenil d’eines i recursos necessaris per adaptar-se a la realitat juvenil actual i a les necessitats i demandes dels i les joves. També és una fórmula per oferir espais diferenciats a la dinamització, participació i creació juvenil.

El Servei de Joventut mantindrà aquells programes i projectes que ja es porten a terme i crearà noves propostes que recullin els objectius esmentats i que permetin el pas de la dependència a la independència, de l’aprenentatge a l’emprenedoria dels joves.

La comitiva ha aprofitat la visita per conèixer també les instal·lacions del Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra.