Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nova edició del programa Voluntariat per la llengua

Les persones que vulguin sumar-se a la iniciativa, poden posar-se en contacte amb l'Oficina de Català


Nova edició del programa Voluntariat per la llengua

 El  Voluntariat per la llengua és un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística que facilita que persones que habitualment parlen català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès. D’aquesta manera, les persones que es volen llançar a parlar català agafen seguretat i les que el parlen habitualment s’acostumen a no canviar de llengua innecessàriament.

 
Parelles lingüístiques
Què cal fer per ser voluntari o voluntària?
• Parlar habitualment català
• Disposar de 10 hores, durant un mínim de 10 setmanes, per parlar en català amb una persona que vol practicar-lo, adquirir fluïdesa
Què cal fer per ser aprenent o aprenenta?
 
• Parlar una mica el català
• Disposar de 10 hores, durant un mínim de 10 setmanes, per practicar el català amb una persona que el parla habitualment i afavorir que aquesta persona s’acostumi a no canviar de llengua encara que parli amb algú que no en sap gaire
 
Activitats 
El Voluntariat per la llengua organitza periòdicament activitats. En aquest intercanvi les persones voluntàries i aprenents s’enriqueixen mútuament.
 
Contacte
Si esteu interessats a participar en el programa a Sant Quirze, us heu de posar en contacte amb l’Oficina de Català (Centre Cívic Can Feliu, carrer d’Eduard Toldrà, s/n, telèfon 93 721 18 99, a/e santquirze@cpnl.cat).