Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’empresa santquirzenca Carinsa rep el premi de la Cecot al valor social

La patronal va lliurar diversos guardons en el marc de la Nit de l’Empresari


L’empresa santquirzenca Carinsa rep el premi de la Cecot al valor social

L’empresa de Sant Quirze del Vallès Carinsa ha rebut el premi de la Cecot a la creació de valor social, que promou BBVA. El guardó es va lliurar divendres, en el marc de la 19 edició de la Nit de l’Empresari, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi i el regidor de Promoció Econòmica, Medi Ambient i Activitats,Toni Rueda.

Carinsa, fabricant d’aromes per al sector alimentari i fragàncies per a productes de neteja, ha destacat per la creació de llocs de treball i la formació dels seus treballadors. L’empresa compta amb un total de 150 treballadors, i crearà 30 nous llocs de treball fins al 2015.

Cecot va guardonar altres participants amb diferents categories, com: empresa més internacional, formació i gestió de talent, valor d’emrpendre-nova creació, reconeixement a la innovació, millor jove iniciativa empresarial, entitat integradora o lloc de treball més segur i saludable, entre altres.

L’acte va comptar amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. La distinció amb el Reconeixement Cecot 2013 per la seva trajectòria professional va recaure en el director general de DAMM, Enric Crous.