Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Ibercab Astra i E2M de Sant Quirze, escollides com empreses amb alt potencial de creixement per la Diputació de Barcelona i Pimec

El Programa Accelera el Creixement, un pojecte de suport a empreses amb alt potencial de creixement


Ibercab Astra i  E2M de Sant Quirze, escollides com empreses amb alt potencial de creixement per la Diputació de Barcelona i Pimec

 Les empreses santquirzetenques, Ibercab Astra i Estudis Electro Mecànics (E2M) han estat escollides per la Diputació de Barcelona i Pimec, amb el suport del Centre de desenvolupamnet Econòmic Masia Can Barra,  com a dues de les 50 empreses de la demarcació de Barcelona que participen del Programa Accelera el Creixement, un pojecte de suport a empreses amb alt potencial de creixement.  La finalitat del projecte co-organitzat per Pimec i la Diputació de Barcelona, és que les empreses participants obtinguin un pla de competitivitat i les eines de recolzament per a dur-lo a terme.  Tant Ibercab Astra, com E2M durant vuit mesos tindran l’oportunitat de reflexionar amb experts sobre quins són els factors claus d’èxit pel creixement, obtindran el suport in-company de consultors especialitzats per a desenvolupar el pla així com la seva posterior valoració i contrastació per un comitè d’experts, i  l’oportunitat de poder participar en diferents master classes i sessions de bones pràctques amb d’altres empreses, a les quals poden sorgir sinèrgies per generar negoci. Un cop finalitzat el projecte es farà un seguiment de cada empresa amb l’objectiu d’aconseguir com a mínim un dels següents resultats : augmentar en tres anys,  un 10% la plantilla, o bé un 5%  la facturació,  o un  15% rati d’exportació, o un 4% rendibilitat mitja (EBITDA).

 Amb aquest programa la Diputació de Barcelona i Pimec, financien 5.000 euros de formació per a cada empresa participant.
Ibercab Astra situada al polígon Can Canals ofereix als seus clients solucions avançades en equips de reparació de vehicles per xapa i pintura i E2M instal·lada a Sant Quirze des de fa dos anys, al polígon Can Torras Can LLobet, està especialitzada en el disseny, fabricació i instal·lació d’equips pel control de qualitat en línies de producció. Aquest 2013 va ser l’empresa guanyadora, en la categoria d’Innovació, del Premis Nit de l’Empresa organitzats pel Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra.