Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L'Ajuntament ofereix un taller d’iniciació a les xarxes socials per a entitats

Es buscarà que les entitats participants l'acabin tenint una pàgina a Facebook, un perfil a Twitter, i el coneixement necessari per a utilitzar-les correctament.


L'Ajuntament ofereix un taller d’iniciació a les xarxes socials per a entitats

Amb l'objectiu de reforçar la presència de les entitats existents al municipi en les principals xarxes socials, s'ofereix aquest taller on s'explicarà què son les xarxes socials, per a què serveixen, què poden aportar a una associació, els beneficis que suposa la presència de l'associació en la xarxa, així com les obligacions i perills que poden suposar.

Una bona utilització de les xarxes per part d'una entitat pot supossar-li una millor difusió de la seva activitat, una millor comunicació amb els seus associats i seguidors, i facilitat per a establir nous vincles.

Aquest taller gratuït ofereix dos horaris diferents, els dijous 7, 14, 21 i 28 de novembre de 10 a 12 del matí, o els divendres 8, 15, 22 i 29 de novembre de 18 a 20 hores.

Per inscriure’s només cal enviar un correu a alcaldia@santquirzevalles.cat indicant el nom de l'associació i el nom i contacte de la/les persones de l'entitat que hi assistiran (màxim dos per entitat), abans del dia 5 de novembre, o al telèfon 937216800 (Servei de Participació Ciutadana: persona de contacte Joana Melero o Servei de Comunicació: Lluís Martínez).