Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Tres subvencions que sumen 660.000 € permetran reformar i millorar la Patronal, el Parc de Can Feliu i la Masia Can Feliu

La ciutadania i les entitats podran participar amb idees i aportacions als projectes


Tres subvencions que sumen 660.000 € permetran reformar i millorar la Patronal, el Parc de Can Feliu i la Masia Can Feliu

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha acceptat tres subvencions de la Diputació de Barcelona destinades a reformar i/o millorar La Patronal, el parc de Can Feliu i la Masia de Can Feliu. Amb un pressupost d’entre 220 i 250.000 euros per projecte, la xifra total ascendeix a més de 660.000 euros.

La ciutadania podrà participar aportant idees i suggeriments a alguns aspectes del projecte, de manera que les reformes o les millores siguin fruït del consens. Així, l’Ajuntament obre un espai de debat en el marc de diferents canals, de manera que la participació sigui la clau per definir alguns aspectes.

El projecte de la Patronal es delimitarà tenint en compte reformes tècniques, estructurals o escenogràfiques i d’habilitació de llum i so. Recordem que l’any 2012 es va fer una reforma que consistia a habilitar un escenari nou, nous elements audiovisuals, la instal·lació d’un projector i una pantalla de cinema, i actualització del sistema de sonorització. Anteriorment, s’havien instal·lat nous porticons exteriors i rehabilitat la façana.

Pel que fa al Parc de Can Feliu, es podrà debatre sobre si les actuacions s’han d’orientar entorn un possible tancament, nou mobiliari, il·luminació o altres iniciatives que evitin el vandalisme.

Finalment, a la Masia de Can Feliu, centre neuràlgic de l’activitat de les entitats al poble, s’estudiaran possibles reparacions, nova il·luminació o la millora dels tancaments i l’aïllament tèrmic. També es plantejaran actuacions a l’entorn.

Segons que ha manifestat l’alcaldessa, Montserrat Mundi, “són tres projectes clau al municipi i volem que la ciutadania participi i aporti els seus suggeriments. Pensem que les millores que s’hi facin responen a la línia de polítiques de sostenibilitat, cura de l’entorn i respecte pel medi ambient, així com fomentar l’ús dels nostres equipaments i millorar-los”.

L’execució d’aquests projectes serà el primer semestre de l’any proper.