Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

El Gran Recapte d'Aliments cerca voluntariat a Sant Quirze

La campanya es realitzarà els propers 29 i 30 de novembre


El Gran Recapte d'Aliments cerca voluntariat a Sant Quirze

 Novament Sant Quirze del Vallès tornarà a participar en el Gran Recapte d'Aliments, una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.

Aquesta iniciativa  es realitzarà els dies 29 i 30 de novembre té com a objectiu informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d'Aliments durant tot l'any.
Voluntariat
La campanya estarà present també a Sant Quirze del Vallès on es farà una recollida en diferents punts: l'hipermercat Alcampo, el supermercat Vismac i el supermercat Pròxim. L'organització demana persones voluntàries per participar en la recollida. Per participar-hi es pot enviar un correu electrònic al coordinador de la campanya: ramon.ocampo@gmail.com o bé trucar al 653906275. Les persones interessades també es poden dirigir a la reunió de coordinació de la campanya que tindrà lloc el dijous 21 de novembre a les 20.15 a la casa parroquial (soterrani de l'església nova).
Aliments més necessitats
Recordem que els aliments principals i més necessitats són aquests: llet, arròs, sucre, llegums seques, pasta, llaunes de tomàquet, conserves de peix (tonyina, sardines, etc).
Podeu trobar més informació de la campanya al web: http://www.granrecapte.com/