Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nova acció per reivindicar l'ús del topònim oficial Sant Quirze del Vallès a internet

L'Ajuntament continua amb la campanya cercant ara l'adhesió de la ciutadania


Nova acció per reivindicar l'ús del topònim oficial Sant Quirze del Vallès a internet

 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès inicia avui una nova acció a les xarxes socials per reinvindicar l'ús del topònim oficial a internet. Aquest és un pas més de la campanya que va iniciar-se a finals d'agost amb una primera iniciativa centrada en Facebook, xarxa social que fins aleshores mostrava San Quirico de Tarrasa quan es referia a Sant Quirze del Vallès. Una pancarta a la façana de l'Ajuntament i una repercussió alta als mitjans de comunicació va fer que en una setmana Facebook modifiqués les seves bases de dades i inclogués el nom correcte del municipi.

Google i wikipedia
Tot i així, encara hi ha molts espais a internet que usen San Quirico, webs com Google i wikipedia que són de referència per moltes aplicacions i espais encara mostren el nom erroni. En aquest sentit, el Ple de l'Ajuntament de Sant Quirze va aprovar per unanimitat sol·licitar a aquestes empreses que ho modifiquessin, però hores d'ara encara no ho han fet.
#somsantquirze
Sota el lema #somsantquirze, i amb una campanya protagonitzada per un Hashtag o etiqueta, l'Ajuntament continua amb les accions per aconseguir que Sant Quirze del Vallès sigui l'únic nom que identifiqui el municipi arreu. Més concretament, ara cerca l'adhesió de ciutadania, entitats, empreses i comerços  mitjançant l'eina twibbon. Així, tothom que s'hi vulgui adherir pot incloure el lema de la campanya als seus perfils de twitter i Facebook, alhora que pot enviar un tuit o post de suport a aquesta causa.
Què fer per sumar-s'hi
Per adherir-se a la campanya és tan senzill com entrar a aquest enllaç i seguir les passes que aquesta aplicació facilita. L'Ajuntament anima a tothom a sumar-s'hi ja que aquesta anomalia fa que comerços, ciutadania i empreses tinguin problemes de geolocalització i pertinença.
 
Per sumar-vos-hi, entreu a aquest enllaç: http://bit.ly/somsantquirze