Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Festa d’inauguració de la nova ubicació del Servei de Joventut Canya Jove

Tallers, espectacles, un concert d'Alquadrat i sessió de videojocs conformen la proposta


Festa d’inauguració de la nova ubicació del Servei de Joventut Canya Jove

El Servei de Joventut Canya Jove compta amb una nova ubicació des del passat 9 de setembre i per això dissabte 16 de novembre celebra una festa d’inauguració. Les activitats començaran a la tarda, amb diverses propostes: taller de Warhammer, espectacle a càrrec de Diables de Sant Quirze i Batuketumba i aller de henna. També hi haurà una masterclass de Zumba i una sessió de videojocs. Per últim, a les 19 hores i a la mateixa ubicació, les persones assistents podran gaudir d'un concert dels santquirzencs Alquadrat, acte que en cas de pluja es traslladaria a la Patronal.
Recordem que la diagnosi del nou Pla Local de Joventut va detectar la necessitat d’ampliar i millorar les accions amb un canvi d’ubicació del servei. D’aquesta manera, es pretén dotar el Punt d’informació juvenil d’eines i recursos per adaptar-se a la realitat juvenil actual i a les necessitats i demandes del jovent. També és una fórmula per oferir espais diferenciats a la dinamització, participació i creació juvenil.
Segons ha manifestat la regidora de Joventut, Míriam Casaramona “dissabte celebrem aquesta nova ubicació més propera i més a disposició de la joventut. I és que el nostre objectiu és millorar el suport a l’associacionisme i les activitats juvenils i pensem que, des de la Masia, podem apropar-nos molt més”.
L’horari d’atenció del servei és el següent:
. De dilluns a dijous de 16.30 a 20.30 h.
. Dimarts, dijous i divendres, de 10.30 a 13.30h
. Divendres de 17 a 20.30h. Espais de dinamització juvenil.

  Podeu veure el programa de la celebració aquí: 17è aniversari del Canya Jove