Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament destina més de 60.000 euros a subvencionar entitats

S’inicia el termini de presentació de subvencions fins al 2 de desembre


L’Ajuntament destina més de 60.000 euros a subvencionar entitats

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès destinarà fins a un total de 61.194,18 euros del pressupost municipal de l’any 2013 subvencionar activitats o projectes de les entitats i associacions del municipi. La Junta de Govern Local va aprovar les bases reguladores de la convocatòria, que es va obrir ahir i s’allargarà fins al proper 2 de desembre.
Les subvencions van destinades a aquelles entitats i/o particulars que duguin a terme activitats dins d’aquesta anualitat en l’àmbit de: cultura, joventut, salut, cooperació, associacions de veïns, gent gran, esports i dona que completin o supleixin els serveis de competència municipal en aquests àmbits o siguin d’interès públic local.
Les entitats hauran de presentar una memoria justificativa per explicar l’activitat o programa al qual s’ha d’atorgar la subvenció; així com altres aspectes relacionats amb la liquidació econòmica de l’activitat o els llibres dels comptes anuals, entre d’altres.
Les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, ja sigui a la plaça de la Vila o bé al centre cívic de Torre Julià. En un termini màxim de tres mesos es resoldran i s’adjudicaran.
Les bases i el detall de les sol·licituds els podeu trobar a la pàgina web municipal: www.santquirzevalles.cat.