Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Continuen els actes contra la violència envers les dones

La iniciativa s'emmarca en el Dia Internacional sobre la temàtica


Continuen els actes contra la violència envers les dones

Els actes a l'entorn del Dia Internacional contra la violència envers les dones continuen comptant amb una elevada participació. Després dels tallers d’autodefensa per a dones, ahir es va celebrar una gimkana per treballar aspectes com l’autoestima, la corresponsabilitat o la prevenció de relacions abusives. La iniciativa es va celebrar al centre cívic Masia Can Feliu.
Actes contra la violència envers les dones
Durant el mes de novembre tindran lloc més accions de sensibilització adreçades al jovent, com el Concurs Carta a un maltractador, un graffiti contra la violència masclista i un punt d’informació a l’IES Sant Quirze.També durant el mes de novembre s’han organitzat activitats adreçades a d’altres col•lectius; com els tallers d’autodefensa adreçats a dones, a càrrec de la Policia Local, i activitats adreçades a tota la ciutadania com la Jornada Diem prou a la violència envers les dones, que tindrà lloc el 20 de novembre. Aquesta jornada comptarà amb la presentació del llibre Ni príncipes ni perdices per part de l’Associació Tamaia, l’actuació de la coral de dones de Cerdanyola i amb la participació de les entitats de dones del municipi. L’associació Grup Cultural de la Dona Caterina Albert, a la mateixa jornada, presentarà el curtmetratge Te quiero mal de Mireia Giró i el dia 23 de novembre l’associació Dones per Sant  Quirze proposa una Marxa contra la violència masclista, que durant una hora recorrerà el municipi i clourà al parc de les Morisques.
El Dia internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones es commemora el dia 25 de novembre, dia en que l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès té prevista la lectura del manifest institucional a les 12h a la Plaça de la Vila.

Podeu consultar el programa complet aquí: Programa Dia Internacional contra la violència envers les dones